Psykologhjælp til unge

Unge mellem 15 og 25 år, som ikke i forvejen får hjælp fra kommunen eller psykiatrien, kan få 5 gratis psykologsamtaler i Hvidovre Ungecenter.

Alle unge kan opleve, at livet kan være svært indimellem, og man kan få brug for at snakke med andre end familien og vennerne. Tilbuddet om psykologhjælp er en mulighed for unge, som føler, at de har nogle psykologiske udfordringer, som fylder for meget, og som ønsker hjælp til at bearbejde det.

Hvem kan få psykologhjælp?

Psykologhjælpen er for unge mellem 15-25 år. Hvis du er under 18 år, skal dine forældre orienteres om, at du benytter tilbuddet. Hvis du eller din familie har en aktiv sag i kommunen eller i psykiatrien i forvejen, er du desværre ikke i målgruppen for tilbuddet. I det tilfælde skal I tale med jeres rådgiver eller sagsbehandler.

Hvor mange samtaler kan jeg få?

Hvis du er i målgruppen for tilbuddet om gratis psykologhjælp, vil du kunne få op til fem samtaler. Herefter vil det blive vurderet, om du har brug for mere hjælp. Hvis ikke du er i målgruppen, tager vi en snak om, hvordan du så bliver hjulpet.

Hvem skal jeg ringe til?

Du kan kontakte Hvidovre Ungecenter på telefonnummer: tlf.: 22 75 26 50, tast 2 for administration.

Tirsdag: 8-14

Onsdag: 8-14

Torsdag: 8-14

Fredag: 8-14

Telefonens åbningstider kan i sommerferie, samt helligdage have andre åbningstider.

Har jeg brug for en psykolog?

Hvis du er i tvivl om du har brug for nogen at tale med, kan du altid ringe til Hvidovre Ungecenter på telefonnummer: 22 75 26 50. Der er mulighed for samtaler senere på dagen efter aftale. 

Kan jeg være anonym?

Du har mulighed for at være anonym, og du er kun forpligtet til at dele de oplysninger, som du ønsker. Vi er derudover forpligtet til at informere om, at vores psykologer har tavshedspligt, men skærpet underretningspligt.